Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коркач Г. В. Зміна якості цукрового печива з внесенням пребіотичної добавки / Г. В. Коркач, Г. В. Крусір, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коркач Г. В. Зміна якості цукрового печива з внесенням пребіотичної добавки / Г. В. Коркач, Г. В. Крусір, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |