Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коркач Г. В. 
Зміна якості цукрового печива з внесенням пребіотичної добавки / Г. В. Коркач, Г. В. Крусір, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_11
  Повний текст PDF - 1.518 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коркач Г.
  • Крусір Г.
  • Єгорова А.
  • Кушнір Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коркач Г. В. Зміна якості цукрового печива з внесенням пребіотичної добавки / Г. В. Коркач, Г. В. Крусір, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Єгорова Антоніна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського