Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Іукурідзе Е. Ж. Технологічні особливості переробки винограду сорту шардоне з метою отримання вин контрольованих найменувань за походженням в умовах теруару шабо / Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іукурідзе Е. Ж. Технологічні особливості переробки винограду сорту шардоне з метою отримання вин контрольованих найменувань за походженням в умовах теруару шабо / Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |