Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Іукурідзе Е. Ж. 
Технологічні особливості переробки винограду сорту шардоне з метою отримання вин контрольованих найменувань за походженням в умовах теруару шабо / Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_10
  Повний текст PDF - 1.032 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іукурідзе Е.
  • Лозовська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іукурідзе Е. Ж. Технологічні особливості переробки винограду сорту шардоне з метою отримання вин контрольованих найменувань за походженням в умовах теруару шабо / Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сугаченко Тетяна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського