Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сильчук Т. А. 
Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_17
  Повний текст PDF - 688.169 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сильчук Т.
  • Назар М.
  • Карпенко Т.
  • Доценко В.
  • Цирульнікова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сильчук Т. А. Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сильчук Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Назар Мар'яна Ігорівна (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  • Цирульнікова Віта Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського