Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сердюк М. Є. 
Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_16
  Повний текст PDF - 2.356 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюк М.
  • Байбєрова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюк М. Є. Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського