Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дідух Г. В. 
Отримання мікропартикуляту з концентрату білків молочної сироватки / Г. В. Дідух // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_11
  Повний текст PDF - 1.259 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дідух Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дідух Г. В. Отримання мікропартикуляту з концентрату білків молочної сироватки / Г. В. Дідух // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дідух Геннадій Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського