Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Гладкий Ф. Ф. Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації / Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гладкий Ф. Ф. Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації / Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |