Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гладкий Ф. Ф. 
Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації / Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_7
  Повний текст PDF - 95.187 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладкий Ф.
  • Калина В.
  • Луценко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладкий Ф. Ф. Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації / Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 25-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гладкий Федір Федорович (технічні науки)
  • Калина Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського