Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Шевченко Р. І. 
Екологічна безпека харчових продуктів: визначення поняття / Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обухова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_15
  Повний текст PDF - 113.184 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шевченко Р.
  • Крестінков І.
  • Обухова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шевченко Р. І. Екологічна безпека харчових продуктів: визначення поняття / Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обухова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевченко Роман Іванович (технічні науки)
  • Шевченко Роман Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського