Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Крусір Г. В. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крусір Г. В. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |