Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Єгоров Б. В. 
Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини / Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_12
  Повний текст PDF - 126.544 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єгоров Б.
  • Кузьменко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єгоров Б. В. Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини / Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єгоров Богдан Вікторович (1958–) (технічні науки)
  • Кузьменко Юлія Яковлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського