Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Білик О. Я. Дослідження біологічної цінності альбумінового сиру урда / О. Я. Білик, Г. В. Дроник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Білик О. Я. Дослідження біологічної цінності альбумінового сиру урда / О. Я. Білик, Г. В. Дроник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |