Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Білик О. Я. 
Дослідження біологічної цінності альбумінового сиру урда / О. Я. Білик, Г. В. Дроник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_9
  Повний текст PDF - 136.094 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білик О.
  • Дроник Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білик О. Я. Дослідження біологічної цінності альбумінового сиру урда / О. Я. Білик, Г. В. Дроник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білик Оксана Ярославівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського