Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Tatsenko O. A. Using of marinades in cooking technologies of main-course dishes / O. A. Tatsenko, T. P. Golikova // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tatsenko O. A. Using of marinades in cooking technologies of main-course dishes / O. A. Tatsenko, T. P. Golikova // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |