Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Tatsenko O. A. 
Using of marinades in cooking technologies of main-course dishes / O. A. Tatsenko, T. P. Golikova // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_19
  Повний текст PDF - 108.863 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tatsenko O.
  • Golikova T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tatsenko O. A. Using of marinades in cooking technologies of main-course dishes / O. A. Tatsenko, T. P. Golikova // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського