Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Антоненко А. В. 
Харчова цінність та безпечність локшини з пророщеного зерна пшениці / А. В. Антоненко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_14
  Повний текст PDF - 260.432 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антоненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антоненко А. В. Харчова цінність та безпечність локшини з пророщеного зерна пшениці / А. В. Антоненко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Антоненко Артем Васильович (технічні науки)
  • Антоненко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського