Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Капрельянц Л. В. Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials / Л. В. Капрельянц, О. Д. Журлова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капрельянц Л. В. Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials / Л. В. Капрельянц, О. Д. Журлова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |