Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коротаєва Є. О. 
Влияние компонентного состава на свойства двухслойной приемной спреды в технологи коаксиальной вертикальной экструзии / Є. О. Коротаєва // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_12
  Повний текст PDF - 423.103 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коротаєва Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коротаєва Є. О. Влияние компонентного состава на свойства двухслойной приемной спреды в технологи коаксиальной вертикальной экструзии / Є. О. Коротаєва // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коротаєва Євгенія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського