Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Георгiєва А. В. 
Дослідження фізико-хімічних показників пшеничного борошна та тіста, збагаченого біологічно активними речовинами / А. В. Георгiєва // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_8
  Повний текст PDF - 340.521 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Георгiєва А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Георгiєва А. В. Дослідження фізико-хімічних показників пшеничного борошна та тіста, збагаченого біологічно активними речовинами / А. В. Георгiєва // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського