Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Дишкантюк О. В Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів / О. В Дишкантюк, О. М. Москвічова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дишкантюк О. В Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів / О. В Дишкантюк, О. М. Москвічова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |