Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дишкантюк О. В 
Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів / О. В Дишкантюк, О. М. Москвічова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_21
  Повний текст PDF - 329.431 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дишкантюк О.
  • Москвічова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дишкантюк О. В Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів / О. В Дишкантюк, О. М. Москвічова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського