Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Пшенишнюк Г. Ф. 
Вплив зерна жита на біотехнологічні властивості тіста та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, М. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_12
  Повний текст PDF - 448.089 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Битка М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Вплив зерна жита на біотехнологічні властивості тіста та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, М. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського