Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Іоргачова К. Г. 
Харчова цінність бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна / К. Г. Іоргачова, Н. К. Черно, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_10
  Повний текст PDF - 356.187 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іоргачова К.
  • Черно Н.
  • Макарова О.
  • Котузакі О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іоргачова К. Г. Харчова цінність бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна / К. Г. Іоргачова, Н. К. Черно, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського