Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Михайленко В. Г. Електрохімічні методи обробки води: переваги та перспективи / В. Г. Михайленко, О. І. Князева, О. О. Любавіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 153-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайленко В. Г. Електрохімічні методи обробки води: переваги та перспективи / В. Г. Михайленко, О. І. Князева, О. О. Любавіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 153-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |