Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дончевська Р. С. 
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_37
  Повний текст PDF - 1.305 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дончевська Р.
  • Сидоренко О.
  • Романенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дончевська Р. С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дончевська Раїса Степанівна (технічні науки)
  • Сидоренко Олена Володимирівна (технічні науки)
  • Сидоренко Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Сидоренко Олександр Вікторович (фармацевтичні науки)
  • Романенко Олександр Васильович (технічні науки)
  • Романенко Олександр Валерійович (технічні науки)
  • Романенко Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського