Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Луговська О. А. Дослідження впливу розмірів часток та технології виготовлення емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 74-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Луговська О. А. Дослідження впливу розмірів часток та технології виготовлення емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 74-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |