Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Луговська О. А. 
Дослідження впливу розмірів часток та технології виготовлення емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 74-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_24
  Повний текст PDF - 1.093 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Луговська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Луговська О. А. Дослідження впливу розмірів часток та технології виготовлення емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 74-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського