Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Гончар В. В. Медико-биологическая оценка сбивных сахаристых кондитерских изделий, полученных с использованием концентрированного сока топинамбура / В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, М. И. Дождалева, Р. А. Ханферян // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 67-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гончар В. В. Медико-биологическая оценка сбивных сахаристых кондитерских изделий, полученных с использованием концентрированного сока топинамбура / В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, М. И. Дождалева, Р. А. Ханферян // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 67-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |