Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гончар В. В. 
Медико-биологическая оценка сбивных сахаристых кондитерских изделий, полученных с использованием концентрированного сока топинамбура / В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, М. И. Дождалева, Р. А. Ханферян // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 67-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_22
  Повний текст PDF - 1.105 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гончар В.
  • Росляков Ю.
  • Дождалева М.
  • Ханферян Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гончар В. В. Медико-биологическая оценка сбивных сахаристых кондитерских изделий, полученных с использованием концентрированного сока топинамбура / В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, М. И. Дождалева, Р. А. Ханферян // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 67-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського