Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Прибыльский В. Л. 
Использование молочной сыворотки в технологии хлебного кваса / В. Л. Прибыльский, З. Н. Романова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_9
  Повний текст PDF - 1.268 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прибыльский В.
  • Романова З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прибыльский В. Л. Использование молочной сыворотки в технологии хлебного кваса / В. Л. Прибыльский, З. Н. Романова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського