Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Півоваров О. А. 
Вплив плазмохімічно обробленої води на процес Рощення житнього солоду і його якісні показники / О. А. Півоваров, Г. П. Тищенко, Ю. В. Пономаренко, О. С. Ковальова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_24
  Повний текст PDF - 1.481 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Півоваров О.
  • Тищенко Г.
  • Пономаренко Ю.
  • Ковальова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Півоваров О. А. Вплив плазмохімічно обробленої води на процес Рощення житнього солоду і його якісні показники / О. А. Півоваров, Г. П. Тищенко, Ю. В. Пономаренко, О. С. Ковальова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Півоваров Олександр Андрійович (1947–) ()
  • Тищенко Ганна Павлівна (технічні науки)
  • Ковальова Олена Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського