Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Півоваров О. А. Вплив плазмохімічно обробленої води на процес Рощення житнього солоду і його якісні показники / О. А. Півоваров, Г. П. Тищенко, Ю. В. Пономаренко, О. С. Ковальова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Півоваров О. А. Вплив плазмохімічно обробленої води на процес Рощення житнього солоду і його якісні показники / О. А. Півоваров, Г. П. Тищенко, Ю. В. Пономаренко, О. С. Ковальова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |