Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Нагурна Н. А. Ефективність використання ІЧ-обробленої сировини в спиртовій галузі України / Н. А. Нагурна, С. І. Яценко, О. Л. Чепурна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нагурна Н. А. Ефективність використання ІЧ-обробленої сировини в спиртовій галузі України / Н. А. Нагурна, С. І. Яценко, О. Л. Чепурна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |