Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Кисилевська А. Ю. 
Порядок та досвід робіт із встановлення термінів придатності до споживання фасованих вод та напоїв, у тому числі після відкриття герметичного пакування / А. Ю. Кисилевська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_16
  Повний текст PDF - 2.31 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кисилевська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кисилевська А. Ю. Порядок та досвід робіт із встановлення термінів придатності до споживання фасованих вод та напоїв, у тому числі після відкриття герметичного пакування / А. Ю. Кисилевська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кисилевська Альона Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського