Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Кисилевська А. Ю. Порядок та досвід робіт із встановлення термінів придатності до споживання фасованих вод та напоїв, у тому числі після відкриття герметичного пакування / А. Ю. Кисилевська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кисилевська А. Ю. Порядок та досвід робіт із встановлення термінів придатності до споживання фасованих вод та напоїв, у тому числі після відкриття герметичного пакування / А. Ю. Кисилевська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |