Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Соловьева Л. М. 
Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ / Л. М. Соловьева, О. А. Чурсина, Ю. В. Гришин, М. Н. Дадашев, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_11
  Повний текст PDF - 1.301 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соловьева Л.
  • Чурсина О.
  • Гришин Ю.
  • Дадашев М.
  • Ходаков А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соловьева Л. М. Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ / Л. М. Соловьева, О. А. Чурсина, Ю. В. Гришин, М. Н. Дадашев, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського