Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Соловьева Л. М. Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ / Л. М. Соловьева, О. А. Чурсина, Ю. В. Гришин, М. Н. Дадашев, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Соловьева Л. М. Виноградная лоза как источник натуральных биологически активных веществ / Л. М. Соловьева, О. А. Чурсина, Ю. В. Гришин, М. Н. Дадашев, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |