Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Галух Б. І. 
Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин / Б. І. Галух, Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_5
  Повний текст PDF - 626.209 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галух Б.
  • Шарахматова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галух Б. І. Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин / Б. І. Галух, Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галух Богдан Іванович (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського