Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Степанищев М. І. Дослідження процесу визрівання сиру Печерський / М. І. Степанищев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 117-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Степанищев М. І. Дослідження процесу визрівання сиру Печерський / М. І. Степанищев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 117-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_38. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |