Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Солецкая А. Д. 
Перспективы применения лизоцима при производстве мясных продуктов / А. Д. Солецкая // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_21
  Повний текст PDF - 841.017 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солецкая А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солецкая А. Д. Перспективы применения лизоцима при производстве мясных продуктов / А. Д. Солецкая // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського