Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Косой В. Д. 
Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше / В. Д. Косой, Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 63-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_20
  Повний текст PDF - 832.999 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Косой В.
  • Азарова Н.
  • Агунова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Косой В. Д. Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше / В. Д. Косой, Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 63-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Агунова Лариса Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського