Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Косой В. Д. Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше / В. Д. Косой, Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 63-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Косой В. Д. Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше / В. Д. Косой, Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 63-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |