Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гойко І. Ю. 
Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною / І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_17
  Повний текст PDF - 598.366 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гойко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гойко І. Ю. Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною / І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського