Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Рябоконь Н. В. 
Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_16
  Повний текст PDF - 755.487 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябоконь Н.
  • Кочубей-Литвиненко О.
  • Осьмак Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябоконь Н. В. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябоконь Наталія Валеріївна (технічні науки)
  • Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна (технічні науки)
  • Осьмак Тетяна Григорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського