Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Рябоконь Н. В. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рябоконь Н. В. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |