Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Оболкіна В. І. 
Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_17
  Повний текст PDF - 1.154 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оболкіна В.
  • Скрипко А.
  • Ємельянова Н.
  • Кияниця С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оболкіна В. І. Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Оболкіна Віра Іллівна (технічні науки)
  • Скрипко Ангеліна Петрівна (технічні науки)
  • Кияниця Світлана Геннадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського