Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Оболкіна В. І. Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Оболкіна В. І. Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |