Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дишкантюк О. В. 
Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників / О. В. Дишкантюк, О. М. Кондрацька // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_14
  Повний текст PDF - 380.889 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дишкантюк О.
  • Кондрацька О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дишкантюк О. В. Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників / О. В. Дишкантюк, О. М. Кондрацька // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського