Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коркач А. В. 
Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий / А. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Егорова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_13
  Повний текст PDF - 397.823 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коркач А.
  • Крусир Г.
  • Егорова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коркач А. В. Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий / А. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Егорова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Єгорова Антоніна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського