Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Харьков С. Е. 
Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения / С. Е. Харьков, Гончар Гончар, В. В., Ю. Ф. Росляков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_12
  Повний текст PDF - 451.171 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Харьков С.
  • Гончар Г.
  • В. В.
  • Росляков Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Харьков С. Е. Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения / С. Е. Харьков, Гончар Гончар, В. В., Ю. Ф. Росляков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського