Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Харьков С. Е. Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения / С. Е. Харьков, Гончар Гончар, В. В., Ю. Ф. Росляков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Харьков С. Е. Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения / С. Е. Харьков, Гончар Гончар, В. В., Ю. Ф. Росляков // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |