Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Верхивкер Я. Г. 
Актуальные вопросы контроля качества свежей и переработанной рыбы и гидробионтов в Украине / Я. Г. Верхивкер, Е. В. Чалая // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_5
  Повний текст PDF - 394.556 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верхивкер Я.
  • Чалая Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верхивкер Я. Г. Актуальные вопросы контроля качества свежей и переработанной рыбы и гидробионтов в Украине / Я. Г. Верхивкер, Е. В. Чалая // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського