Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дубова Г. Є. 
Ароматизація виробів з капусти / Г. Є. Дубова, Ю. Корнієнко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_21
  Повний текст PDF - 578.021 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубова Г.
  • Корнієнко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубова Г. Є. Ароматизація виробів з капусти / Г. Є. Дубова, Ю. Корнієнко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубова Галина ЄвгеніЇвна (технічні науки)
  • Корнієнко Юрій Костянтинович (1962–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського