Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Погожих М. І. Наукові й практичні засади визначення якості карася річкового / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан, О. О. Сюсель, Є. Б. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 83-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Наукові й практичні засади визначення якості карася річкового / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан, О. О. Сюсель, Є. Б. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 83-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |