Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Шалигін О. В. 
Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі / О. В. Шалигін, Т. В Стрікаленко, Л. В. Труфкаті, О. І. Данилова, Н. В. Скубій // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_25
  Повний текст PDF - 386.916 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шалигін О.
  • Стрікаленко Т.
  • Труфкаті Л.
  • Данилова О.
  • Скубій Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шалигін О. В. Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі / О. В. Шалигін, Т. В Стрікаленко, Л. В. Труфкаті, О. І. Данилова, Н. В. Скубій // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського