Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Шалигін О. В. Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі / О. В. Шалигін, Т. В Стрікаленко, Л. В. Труфкаті, О. І. Данилова, Н. В. Скубій // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шалигін О. В. Статистичне обґрунтування доцільності використання нового засобу для обробки води на підприємствах харчової галузі / О. В. Шалигін, Т. В Стрікаленко, Л. В. Труфкаті, О. І. Данилова, Н. В. Скубій // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |