Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Михайлова К. А. 
Застосування електромагнітної обробки в SPA-харчуванні / К. А. Михайлова, Л. М. Тележенко, Є. П. Штепа, С. Л. Колесніченко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_7
  Повний текст PDF - 374.918 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлова К.
  • Тележенко Л.
  • Штепа Є.
  • Колесніченко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлова К. А. Застосування електромагнітної обробки в SPA-харчуванні / К. А. Михайлова, Л. М. Тележенко, Є. П. Штепа, С. Л. Колесніченко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Штепа Євген Павлович (технічні науки)
  • Колесніченко Світлана Леонтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського