Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Капрельянц Л. В. 
Исследование процесса ко-инкапсулирования пробиотических культур / Л. В. Капрельянц, Т. Н. Воловик // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_6
  Повний текст PDF - 416.595 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капрельянц Л.
  • Воловик Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капрельянц Л. В. Исследование процесса ко-инкапсулирования пробиотических культур / Л. В. Капрельянц, Т. Н. Воловик // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського