Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Буйвол С. М. 
Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля / С. М. Буйвол, А. К. Бурдо, В. М. Бандура // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_43
  Повний текст PDF - 337.008 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Буйвол С.
  • Бурдо А.
  • Бандура В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Буйвол С. М. Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля / С. М. Буйвол, А. К. Бурдо, В. М. Бандура // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Алла Костянтинівна (технічні науки)
  • Бандура Валентина Миколаївна (1965–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського