Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Мардар М. Р. Кордзая Н. Р. Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів / М. Р. Кордзая Н. Р. Мардар // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 111-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мардар М. Р. Кордзая Н. Р. Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів / М. Р. Кордзая Н. Р. Мардар // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 111-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_41.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |