Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Маевская Т. Н. Использование электроактивированной воды в технологии рыбных белковых масс / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов, Н. И. Бабков // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маевская Т. Н. Использование электроактивированной воды в технологии рыбных белковых масс / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов, Н. И. Бабков // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_37. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |