Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Пшенишнюк Г. Ф. 
Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова, Г. С. Іванова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_17
  Повний текст PDF - 1.477 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Макарова О.
  • Іванова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова, Г. С. Іванова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  • Іванова Ганна Станіславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського