Кравченко О. І. 
Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками "Глюкорн-100" та "Шрот зародків пшениці харчовий" / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, О. Г. Д’яков, С. Г. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_10
  Повний текст PDF - 669.834 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко О.
  • Лисюк Г.
  • Д’яков О.
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко О. І. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками "Глюкорн-100" та "Шрот зародків пшениці харчовий" / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, О. Г. Д’яков, С. Г. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Оксана Іванівна ()
  • Кравченко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Кравченко Олена Іванівна (педагогічні науки)
  • Кравченко Олена Іванівна (технічні науки)
  • Кравченко Олександр Іванович (медичні науки)
  • Кравченко Олександр Ігорович (медичні науки)
  • Кравченко Олексій Ігорович (медичні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського