Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Гайдай І. В. Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв / І. В. Гайдай, О. М. Литовченко, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гайдай І. В. Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв / І. В. Гайдай, О. М. Литовченко, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |