Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гайдай І. В. 
Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв / І. В. Гайдай, О. М. Литовченко, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_24
  Повний текст PDF - 1.67 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гайдай І.
  • Литовченко О.
  • Домарецький В.
  • Мельник І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гайдай І. В. Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв / І. В. Гайдай, О. М. Литовченко, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гайдай Ірина Володимирівна (технічні науки)
  • Литовченко Олександр Михайлович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василівна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Володимирович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського