Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Колесніченко С. Л. 
Состояние воды в зависимости от физико-химической обработки / С. Л. Колесніченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 45-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_17
  Повний текст PDF - 368.555 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колесніченко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колесніченко С. Л. Состояние воды в зависимости от физико-химической обработки / С. Л. Колесніченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 45-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колесніченко Світлана Леонтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського